Een toegangscontrole systeem zorgt er o.a. voor dat u kunt bepalen wie er toegang heeft tot uw pand of terrein. Toegangscontrole kan op vele manieren opgebouwd worden. Dit is afhankelijk van de situatie ter plaatse en uw wensen. De mogelijkheden variëren van een klein systeem voor het beheer van één toegang tot grote geïntegreerde toegangscontrolesystemen die zijn gekoppeld aan bijvoorbeeld een werktijdregistratiesysteem of parkeerbeheersysteem.

Elektronische toegangscontrole systeem

Toegangsverlening is de basis van een toegangscontrolesysteem. Om iemand toegang te verlenen tot een terrein een pand of een ruimte kan gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld paskaarten, tags, een vingerscan, een irisscan, kentekenherkenning, RFID, detectie enzovoort. Zo heeft u altijd zicht op in- en uitgaande personen. Toegangscontrole is dus zeker ook van meerwaarde qua extra beveiliging.

Altijd weten wie er binnen is met een toegangscontrole systeem

Zijn er veel gebruikers of deuren en poorten waarvoor toegang geregeld moet worden, dan kan beheersoftware ingezet worden. Gaan we een stapje verder dan willen we ook registreren wie wanneer waar naar binnen of naar buiten gaat. Dan hebben we het over toegangscontrolesystemen. Hiermee kan vervolgens ook aanwezigheidsregistratie plaatsvinden wat bijvoorbeeld ook erg belangrijk is bij ontruiming van gebouwen.

Toegangscontrole met vingerafdruk

Hout Inbraakbeveiliging installeert en onderhoudt toegangscontrolesystemen en intercominstallaties van klein tot groot in het mkb, maar ook in ziekenhuizen, banken, musea en overheidsgebouwen. Voor elke situatie bestaan meerdere oplossingen die naar wens ingevuld kunnen worden. Hout BV is specialist op dit gebied en informeert u graag naar de mogelijkheden.

Werktijdregistratie: óók een functie van toegangscontrole

Als onderdeel van een toegangscontrolesysteem kan tijdregistratie helpen bij de registratie van werktijd, overuren, snipperdagen en vakanties etc. Het tijdsregistratiesysteem legt alle werktijden vast en berekent het aantal uren dat iemand aanwezig is geweest. Middels de software kunnen standaardrapportages gemaakt worden. Ook exporteren naar bijvoorbeeld Microsoft Excel is mogelijk. Tevens zijn deze systemen te koppelen met diverse personeelsinformatie en salarisverwerkingssystemen.

Meer informatie over een toegangscontrole systeem?

Bent u overtuigd van de mogelijkheden die een toegangscontrole systeem kan bieden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden voor uw wensen kunnen bekijken.

38

jaar ervaring

2000

tevreden klanten

3000

installaties aangelegd