Bouwkundige beveiliging laten installeren? Dan bent u bij Hout Inbraakbeveiliging aan het juiste adres. Om inbraak te voorkomen zijn, naast elektronische beveiliging,  bouwkundige maatregelen van groot belang. Sterker nog: bouwkundige beveiliging kan soms meer betekenen dan een uitgebreid detectiesysteem. Zo kan bijvoorbeeld het aanbrengen van een compartiment al veel, of zelfs alle schade voorkomen.

Staken van de inbraakpoging

De beveiliging aan de buitenschil van de woning of het bedrijfspand kan de indringer, afhankelijk van de zwaarte van de genomen maatregelen, tegenhouden of doen besluiten de poging te staken. Bouwkundige beveiliging maatregelen kunnen bestaan uit het plaatsen van kluizen, het bouwen van compartimenten, het plaatsen van sloten op ramen en deuren, het plaatsen van hekken, rolluiken, rolhekken, tralie of het aanbrengen van inbraakwerende beglazing.

Bouwkundige beveiliging: de mogelijkheden

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Denk aan: inbraak- of brandwerende kluizen, het treffen van meeneem beperkende maatregelen en het maken van speciaal versterkte ruimten. Hout Inbraakbeveiliging is een ervaren, gediplomeerde en erkende partij. Voor advies én de uitvoering.

Wij verkopen de beste beveiligde sleutelsystemen welke wij uit voorraad kunnen leveren. Dus certificaatsleutels kunnen wij binnen een dag leveren.

38

jaar ervaring

2000

tevreden klanten

3000

installaties aangelegd