Rolhek laten plaatsen? Dan bent u bij Hout Inbraakbeveiliging aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van bouwkundige beveiliging. Neem vrijblijvend eens contact met ons op om uw garage, pand of ander object te beveiligen met rolhekken.

Waar word een rolhek vaak toegepast?

Helaas is de criminaliteit de afgelopen decennia steeds meer toegenomen. Hierdoor word u als ondernemer vrijwel gedwongen om uw pand tot in de puntjes te beveiligen. Je ziet dan ook dat rolhekken op steeds meer plekken, gebouwen en winkels worden geplaatst. Zo vind je de hekken o.a. terug bij

  • winkels
  • winkelcentra
  • parkeergarages
  • loodsen en magazijnen

Wat kost een rolhek?

De kosten voor een rolhek zijn per project verschillend. Dit komt, omdat de afmetingen per hek verschillend zijn. Ook de structuur van het hek kan worden aangepast wat voor een verschil zorgt in de prijs. Wilt u een prijs op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Vrijblijvende offerte

Wilt u een offerte ontvangen om een beveiligingshek te laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van uw wensen en kunnen wij een prijs op maat maken om de bouwkundige beveiliging van uw pand te verbeteren.