Ontruimingsplan opstellen? Dan bent u bij Hout Beveiligingstechniek aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over het opstellen van een ontruimingsplan? Lees dan gerust verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat is een ontruimingsplan?

Als een noodsituatie zich voordoet is het van levensbelang dat iedereen weet wat hij of zij moet doen. Een ontruimingsplan is hierin letterlijk van levensbelang. Wanneer er in uw pand een brandmeld- of ontruimingsinstallatie aanwezig is bent u verplicht een ontruimingsplan op te stellen. Hout BV zet haar kennis en ervaring graag in om u hierin te helpen.

Wat is een evacuatieplan?

Volgens de arbeidsomstandighedenwet is elk bedrijf verplicht om doeltreffende maatregelen te treffen voor een eventuele evacuatie. Een ontruimingsplattegrond is een onderdeel van uw vluchtplan. Voor bijvoorbeeld hotels, horeca- en scholen is een ontruimingsplan verplicht. U kunt zich voorstellen dat een ontruimingsplan in een kinderopvang zelfs direct levensreddend kan zijn.

Ontruimingsplan opstellen: wanneer verplicht?

Bij het opstellen van ontruimingsplannen wordt rekening gehouden met de normen van het nationale normalisatie instituut (NEN8112). Hierin staan de aanwijzingen beschreven voor het opstellen van een gedegen evacuatieplan. Voor een gedegen ontruimingsplan dat op maat wordt gemaakt kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ontruimingsplan laten opstellen? Neem vrijblijvend contact op

Voor professioneel advies op gebied van een ontruimingsplan is Hout BV uw partner. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van alle vragen op het gebied van noodverlichting. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen!

Neem contact op

Waarom Hout Inbraakbeveiliging?

Hout Inbraakbeveiliging is al sinds 1981 een begrip voor het installeren en onderhouden van alarminstallaties, camerasystemen en bouwkundige beveiliging. Innovatie speelt een zeer prominente rol in de bedrijfsvoering van Hout Inbraakbeveiliging. Er wordt volop geïnvesteerd in (meer) kennis over nieuwe technieken en producten. Bovendien zijn bedrijfsprocessen zoveel mogelijk geautomatiseerd, waardoor de snelheid en service richting de klanten ongeëvenaard zijn.