Noodverlichting aanleggen is een zeer belangrijk onderdeel voor de veiligheid in een gebouw. In noodsituaties moet noodverlichting namelijk altijd zichtbaar zijn zodat mensen veilig en snel het gebouw kunnen verlaten. Omdat noodverlichting zijn functie pas echt vervult in noodgevallen is het belangrijk dat de noodverlichting ook werkt bij stroomuitval.

Onderhoud En eisen voor noodverlichting aanleggen

Noodverlichting aanleggen is verplicht in ieder publiek gebouw of kantoor. Bij voorkeur dient noodverlichting aangebracht te worden door een noodverlichting specialist. Het gaat namelijk om mensenlevens. Hout BV kunt u bovendien meteen adviseren over de eisen en het onderhoud. Hout BV zet haar kennis en ervaring graag in om de veiligheid van uw pand te waarborgen.

Waar moet noodverlichting aangelegd worden?

Iedereen hoopt natuurlijk dat de aangebrachte noodverlichting nooit nodig zal zijn, toch is het goed om te beseffen dat goed aangebrachte noodverlichting een belangrijk aspect is in de veiligheid. In een noodsituatie voorkomt noodverlichting paniek, wanneer de verlichting wegvalt. De noodverlichting moet na het wegvallen van netstroom nog minimaal 60 minuten blijven branden. De noodverlichting zorgt ervoor dat de vluchtroute snel kan worden gevonden.

Neem contact op

Noodverlichting aansluiten? Neem vrijblijvend contact op

Voor advies, levering en het aanbrengen van verschillende soorten noodverlichting is Hout BV uw partner. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van alle vragen op het gebied van noodverlichting. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen!

Over Hout Inbraakbeveiliging: uw specialist in noodverlichting aanleggen

Hout Inbraakbeveiliging is al sinds 1981 een begrip voor het installeren en onderhouden van alarminstallaties, camerasystemen, noodverlichting en bouwkundige beveiliging. Innovatie speelt een zeer prominente rol in de bedrijfsvoering van Hout Inbraakbeveiliging. Er wordt volop geïnvesteerd in (meer) kennis over nieuwe technieken en producten. Bovendien zijn bedrijfsprocessen zoveel mogelijk geautomatiseerd, waardoor de snelheid en service richting de klanten ongeëvenaard zijn.