Huis beveiligen? Dan bent u bij Hout Beveiligingstechniek aan het juiste adres. Om inbraak te voorkomen zijn, naast elektronische beveiliging, bouwkundige maatregelen van groot belang. Sterker nog: bouwkundige beveiliging kan soms meer betekenen dan een uitgebreid detectiesysteem. Zo kan bijvoorbeeld het aanbrengen van een compartiment al veel, of zelfs alle schade voorkomen. Kortom een huis beveiligen laat u door Hout BV doen, want wij zetten onze kennis en ervaring op het gebied van huisbeveiliging en alarminstallaties graag voor u in.

Huis beveiligen tegen inbraak

De beveiliging aan de buitenschil van de woning of het bedrijfspand kan de indringer, afhankelijk van de zwaarte van de genomen maatregelen, tegenhouden of doen besluiten de poging te staken. Bouwkundige maatregelen kunnen bestaan uit het plaatsen van kluizen, het bouwen van compartimenten, het plaatsen van sloten op ramen en deuren, het plaatsen van hekken, rolluiken, rolhekken, tralie of het aanbrengen van inbraakwerende beglazing.

Alarmsysteem woning: alle mogelijkheden voor huis beveiligen

Een goed alarmsysteem gaat iets verder dan alleen het huis beveiligen met een camera. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Denk aan: inbraak- of brandwerende kluizen, het treffen van meeneem beperkende maatregelen en het maken van speciaal versterkte ruimten. Hout Inbraakbeveiliging is een ervaren, gediplomeerde en erkende partij. Voor advies én de uitvoering.

Neem contact op

Huis beveiligen? Wij zijn uw specialist

Hout Inbraakbeveiliging is al sinds 1981 een begrip voor het installeren en onderhouden van alarminstallaties, camerasystemen en bouwkundige beveiliging. Innovatie speelt een zeer prominente rol in de bedrijfsvoering van Hout Inbraakbeveiliging. Er wordt volop geïnvesteerd in (meer) kennis over nieuwe technieken en producten. Bovendien zijn bedrijfsprocessen zoveel mogelijk geautomatiseerd, waardoor de snelheid en service richting de klanten ongeëvenaard zijn.

Wij verkopen de beste beveiligde sleutelsystemen welke wij uit voorraad kunnen leveren. Dus certificaatsleutels kunnen wij binnen één dag leveren.