Alarminstallatie laten plaatsen? Dan bent u bij Hout Beveiligingstechniek aan het juiste adres. Al meer dan 38 jaar zijn wij dé expert op het gebied van alarmen installeren en inbraakbeveiliging.

Waarom een alarminstallatie?

Helaas ontkomen we er niet aan, maar tot op vandaag zijn er nog steeds veel woninginbraken in Nederland. Het is daarom een goede keuze als u een alarminstallatie laat plaatsen. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat, wanneer er wordt ingebroken in uw woning, u direct op de hoogte wordt gesteld. Daarnaast heeft een beveiligingssysteem nog veel meer voordelen. Denk hierbij aan;

Functies van een alarminstallatie

  • detectie
  • bevestigen
  • afschrikken

Detectie

De detectie functie houdt in dat een alarminstallatie aangeeft wanneer er wordt ingebroken. Dit is als het ware de hoofdfunctie.

Bevestigen

Een alarminstallatie kan aangesloten worden op een alarmcentrale. Hierdoor kan de installatie bevestigen dat er wordt ingebroken en kan het systeem dit doorgeven aan de centrale. Ook is het mogelijk de installatie te koppelen aan uw mobiele telefoon. Hierdoor kunt u 24/7 een melding krijgen en zelf actie ondernemen.

Afschrikken

Daarnaast kan de installatie inbrekers afschrikken. Wanneer de inbrekers het systeem zien hangen, haken zij vaak al af. Indien de installatie niet wordt opgemerkt, wordt de inbreker afgeschrikt door het luide alarm.

Hoeveel kost een alarminstallatie?

De kosten voor het installeren van een alarminstallatie wijkt voor elke woning af. Er zijn namelijk diverse factoren die de prijs bepalen. Denk hierbij aan de soort installatie of een installatie met of zonder automatische melding naar de alarmcentrale. Om de prijs zo gericht mogelijk te maken, kunt u het beste vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alarmsysteem voor thuis laten installeren?

Wilt u direct meer informatie ontvangen voor het laten installeren van een alarmsysteem voor woning of bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

38

jaar ervaring

2000

tevreden klanten

3000

installaties aangelegd