Een alarmsysteem met meldkamer laten installeren? Dan bent u bij Hout Beveiliging aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van huisbeveiliging. Neem dan ook vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, zodat uw woning is voorzien van de beste meldkamer alarm.

Altijd in contact met de meldkamer

Met een alarmsysteem van Hout Beveiligingstechniek staat u altijd in contact met de meldkamer. Maar hoe werkt het eigenlijk precies? Dat zit als volgt. Wanneer er iemand ongevraagd uw woning probeert te komen, zal automatisch het alarm afgaan. Vervolgens wordt het communicatiekastje in uw woning geactiveerd en wordt er direct contact gezocht met de meldkamer. De medewerker in de meldkamer vraagt vervolgens om bijvoorbeeld een codewoord, zodat zij kunnen bevestigen dat er een inbreker in de woning bevindt. Wanneer het codewoord niet wordt doorgegeven, zal de politie er direct opa afgaan.

De prijs van een meldkameralarm

De prijs van een meldkameralarm varieert per woning. De prijs hangt namelijk af van de soort woning en het soort alarmsysteem. Deze zijn er namelijk in verschillende varianten. Wilt u toch een prijs om maat voor inbraakbeveiliging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij krijgen dan een nauwkeuriger beeld van uw situatie en wensen, zodat wij een prijs op maat kunnen maken.

Neem contact op

Vrijblijvende offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op. Wij zullen vervolgens een plan op maat maken om uw woning of kantoorpand te voorzien van een alarmsysteem met meldkamer integratie.