Domotica installatie is niets anders dan het koppelen van elektrische toestellen in een huis, bedrijfspand of in de zorg. Door te kiezen voor een goed platform kunnen apparaten en alarmsystemen met domotica aan elkaar gekoppeld worden. Hierdoor ontstaat een geïntegreerd systeem dat zorgt voor een verhoging van gemak, comfort, veiligheid en energiebewustzijn.

Wat kan ik schakelen met domotica?

U kunt van alles schakelen zoals verlichting, verwarming of luchtbehandeling, deuren en sloten, geluid, audio, video enzovoorts. Bijna alles kan gedetecteerd en geschakeld worden. Ook camerasystemen, alarminstallaties, toegangscontrolesystemen en brandmeldinstallaties kunnen geïntegreerd worden. Hierdoor wordt veiligheid met gemak gecombineerd. Zet u het alarm aan dan gaat automatisch het licht uit als u dat wenst. En andersom kan natuurlijk ook!

Hoeveel kost domotica installatie?

De kosten voor het installeren van domotica is per woning verschillend. Dit hangt o.a. af van het systeem dat gebruikt gaat worden en de wensen van de klant. Kiest u alleen voor verlichting? Of kiest u om ook domotica op sloten en deuren toe te passen. Dit zijn allerlei factoren die de prijs van domotica bepalen. Voor een prijs op maat kunt u het beste een gratis offerte bij ons vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Domotica alarmsysteem

Bespaar kostbare tijd van uw personeel door de beveiligingsinstallaties hun werk te laten doen. Hout Inbraakbeveiliging is specialist in het integreren van domotica alarmsystemen. Neem contact op met Hout BV voor een goed advies en profiteer van onze ongekende kennis. De installatie van uw domotica is bij ons gegarandeerd in de meest bekwame en veilige handen.

Voordelen van domotica

  • Meer controle over je woning
  • Energie en geld besparend
  • Meer comfort in je woning
Neem contact op

Uw specialist in domotica installatie

Hout Inbraakbeveiliging is al sinds 1981 een begrip voor het installeren en onderhouden van alarminstallaties, camerasystemen en bouwkundige beveiliging. Innovatie speelt een zeer prominente rol in de bedrijfsvoering van Hout Inbraakbeveiliging. Er wordt volop geïnvesteerd in (meer) kennis over nieuwe technieken en producten. Bovendien zijn bedrijfsprocessen zoveel mogelijk geautomatiseerd, waardoor de snelheid en service richting de klanten ongeëvenaard zijn.

Domotica installatie bij Hout Beveiligingstechniek

Domotica laten installeren in uw woning? Dan bent u bij Hout beveiligingstechniek aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij de installatie van domotica. Neem vrijblijvend contact met  ons op voor een gratis offerte.