Vluchtwegaanduiding is van levensbelang voor het aanwijzen van de juiste vluchtwegen tijdens noodsituaties en ontruimingen. Bij vluchtwegaanduiding is het vanzelfsprekend zeer belangrijk dat ze bij stroomuitval en rookontwikkeling nog steeds te zien zijn. U zult zich wellicht afvragen: wanneer is vluchtwegaanduiding verplicht? Hout Inbraakbeveiliging is specialist en wijst u graag de weg in de regelgeving en eisen van vluchtwegaanduiding.

Waar moet vluchtwegaanduiding?

De veiligheid in een gebouw is van meerdere aspecten afhankelijk. Naast vluchtwegborden is goed aangebrachte noodverlichting essentieel. In noodsituaties moeten vluchtweg aanduidingen en noodverlichting namelijk altijd zichtbaar zijn, zodat mensen veilig en snel het gebouw kunnen verlaten. Noodverlichting vervult zijn functie natuurlijk pas in noodgevallen. Indien de stroom zou wegvallen, moet de noodverlichting nog minimaal 60 minuten blijven branden.

Vluchtwegborden: Laat u goed adviseren

Voor advies, levering en het aanbrengen van verschillende soorten noodverlichting is ComSafe uw partner. Hout BV is een bewezen en ervaren partij. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van alle vragen op het gebied van noodverlichting. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen!

Neem contact op

Over Hout Inbraakbeveiliging: Uw specialist in vluchtweginstallatie

Hout Inbraakbeveiliging is al sinds 1981 een begrip voor het installeren en onderhouden van alarminstallaties, camerasystemen en bouwkundige beveiliging. Innovatie speelt een zeer prominente rol in de bedrijfsvoering van Hout Inbraakbeveiliging. Er wordt volop geïnvesteerd in (meer) kennis over nieuwe technieken en producten. Bovendien zijn bedrijfsprocessen zoveel mogelijk geautomatiseerd, waardoor de snelheid en service richting de klanten ongeëvenaard zijn.