Inbraakwerend glas laten aanbrengen? Dan bent u bij Hout Inbraakbeveiliging aan het juiste adres. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten zijn wij dé expert op het gebied van bouwkundige beveiliging. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Wat is inbraakwerend glas?

De naam zegt het eigenlijk al, maar inbraakwerend glas is lastiger te breken dan normaal gras. Dit soort type glas valt onder de categorie gelaagd glas. Dit betekent dat het glas op zich niet ontzettend sterk is, maar dat de inbraakwerende folie in het glas ervoor zorgt dat het lastig te breken is. Veel mensen denken dat dubbelglas sterker is, maar dat is dus niet het geval.

Is inbraakwerend glas veilig genoeg?

De sterkte van het inbraakwerende glas kan worden teruggezien aan de inbraakwerendheidsklasse.  Deze klasse wordt bepaald door het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bij Hout Inbraakbeveiliging werken we uitsluitend met anti-inbraak glas met de beste keurmerken en de beste kwaliteit.

Hoe werkt het precies?

Inbraakwerend glas bestaat vaak uit 2 of meerdere glasplaten. Deze glasplaten zijn onder hoge temperatuur versmolten met een sterke kunststof folie. Deze folie zorgt er dus voor dat het glas moeilijk te breken is.

Wat kost anti-inbraak glas?

De kosten voor het plaatsen van inbraakwerend glas zijn per project verschillend. De kosten worden namelijk bepaald op basis van verschillende variabelen. Hierbij moet u denken aan het glastype, de afmeting en de arbeidskosten.

Neem contact op

Contact opnemen

Wilt u direct vrijblijvend meer informatie en prijzen ontvangen? Neem dan eens contact met ons op voor een gratis offerte, zodat er prijs op maat gemaakt kan worden.