Een intercominstallatie zorgt voor een betere interne communicatie. U wilt natuurlijk dat op de juiste manier is geïnstalleerd. Kies daarom voor Hout Beveiligingstechniek. Dé specialist op het gebied van toegangsbeveiliging en interne communicatie. Neem dan ook vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Waarom een intercom installatie?

Een intercominstallatie is een toegangscontrole systeem waarbij een deurbel communiceert met een camera. Wanneer er iemand voor de deur staat, en op de deurbel drukt, wordt de camera automatisch geactiveerd. Hierdoor kunt u zien wie er voor de deur staat. Daarnaast kunt u door het intercomsysteem ook direct praten met de persoon die voor de deur staat. Hierdoor kunt u pakketbezorgers en andere vertrouwde personen direct toegang geven tot het gebouw. Een intercominstallatie zorgt dus voor een betere beveiliging van het pand.

Overal toepasbaar

Een intercom systeem wordt in diverse panden toegepast. Hierbij moet u denken aan kantoren, bedrijfspanden, verzorgingshuizen en appartementencomplexen.

Neem contact op

Vrijblijvende offerte

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte om een intercominstallatie te laten inbouwen in uw pand. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.