Aanwezigheidsregistratie zorgt ervoor dat u een duidelijk inzicht heeft op alle aanwezigen in een gebouwd. Dit kan bij verschillende branches en omstandigheden een enorm voordeel hebben. Ook op het gebied van veiligheid biedt een registratie van alle aanwezigen een enorm voordeel. Op die manier weet je direct, bij een ontruiming, wie er nog aanwezig zijn. Neem vrijblijvend eens contact op voor meer informatie.

Wat kost de installatie van aanwezigheidsregistratie?

De kosten voor het installeren van een aanwezigheidsregistratie systeem lopen per project natuurlijk enorm uiteen. Elk project is weer uniek, omdat de wensen van de klant divers zijn. Word er gekozen om de aanwezigheidsregistratie voor één verdieping te installeren? Of het hele gebouw? Dit zijn allerlei factoren die de totale kosten bepalen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte. Hierdoor krijgen wij een beter inzicht in uw situatie en kunnen we een offerte op maat maken.

Intergratie met een camerasysteem

Bij aanwezigheidsregistratie is het mogelijk om dit te integreren in een (huidig) camerasysteem. De beveiligingscamera’s in uw pand kunnen de aanwezigen herkennen en registreren. Hierdoor word het toegangscontrole systeem volledig geautomatiseerd.

Neem contact op

Voordelen aanwezigheidsregistratie

  • Geeft direct een volledig overzicht van alle aanwezigen in het gebouwd