Kentekenherkenning zorgt voor extra veiligheid op uw parkeerterrein. Ook kan het ingezet worden bij een parkeergarage bij het in- en uitrijden. Kies voor Hout Beveiligingstechniek als partner in het plaatsen van kentekenherkenning. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte.

Hoe werkt kentekenherkenning?

Wanneer er een voertuig bij uw (parkeer)terrein arriveert, wordt er bij de slagboom of toegangspoort een scan gemaakt van het kenteken. Wanneer het voertuig het terrein weer wilt verlaten maakt de kenteken camera een foto en wordt er een signaal gestuurd naar het systeem, waardoor het kenteken wordt herkend en de poort open zal gaan.

Het kan natuurlijk ook andersom werken. Het kentekenherkenningssysteem kan ook op basis van het kenteken toegang verlenen aan het (parkeer)terrein.

Techniek

Om de kentekens te kunnen registreren, wordt er gebruik gemaakt van een ANPR (automatische nummerplaat herkenning) camera. Dit soort infra-rood camera’s worden alleen voor deze toepassing gebruikt.

Voordelen van kentekenherkenning

  • Meer veiligheid
  • Gebruiksgemak voor bestuurders
  • Zorgt voor een betere doorstroming
Neem contact op

Kentekenherkenning: direct contact

Wilt u gebruik maken van kentekenherkenning voor extra veiligheid, gebruiksgemak en nog vele andere voordelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een offerte op maat kunnen maken.