Terreinbeveiliging nodig? Dan bent u bij Hout BV aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij dé specialist op het gebied van inbraakbeveiliging tot het installeren van complete beveiligingsplannen voor bedrijven en zwaar bewaakte gebouwen. Neem dan ook nu vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe terreinbewaking bij u doorgevoerd kan worden of lees rustig verder over alle mogelijkheden.

Wat is terreinbeveiliging?

Terreinbewaking, de naam zegt het al, is het dusdanig inrichten van een beveiligingsplan voor een terrein, zodat het optimaal bewaakt wordt.

Waarom is terreinbeveiliging nodig?

Bij veel gebouwen is het belangrijk dat de beveiliging optimaal is. Denk hierbij aan overheidsgebouwen banken. Niet alleen binnen in een gebouw moet de beveiliging op orde zijn, want terreinbewaking begint al ”bij de voordeur”.

Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van terreinbeveiliging?

Op het gebied van terreinbeveiliging is vandaag de dag een hoop mogelijk. Wij hebben alle mogelijkheden voor u op een rijtje gezet:

Infrarood terreinbewaking

Daarnaast is het ook mogelijk om uw terrein te voorzien van infrarood beveiliging. Dit zijn bijvoorbeeld infrarood detectiepoorten en palen. Deze zorgen ervoor dat bij ingangen of andere plekken een onzichtbaar infrarood veld wordt gecreëerd, zodat wanneer er een inbreker deze stralen doorbreekt er direct een signaal wordt gestuurd naar het alarmsysteem.

Neem contact op

Terreinbeveiliging: vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd geraakt naar de mogelijkheden op het gebied van terreinbewaking? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om alle voorwaarden te bespreken, zodat wij een gratis offerte op maat kunnen maken.