Stilalarm laten installeren? Dan bent u bij Hout Inbraakbeveiliging aan het juiste adres. Sinds jaar en dag zijn wij dé specialist op het gebied van inbraakbeveiliging. Neem vrijblijvend eens contact met ons op om alle voorwaarden te bespreken om uw locatie te voorzien van een overval alarm.

Wat is een stilalarm precies?

Zoals de naam doet vermoeden is een stil alarm, waarbij geen alarmerend geluid afgaat op het moment dat het alarm wordt geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat medewerkers van een bepaalde winkel of bank het alarm af kan laten gaan, zodat hun eigen veiligheid gewaarborgd blijft.

Wat kost een overval alarm?

De prijs van een overval alarm is per project verschillend. De kosten namelijk van verschillende factoren af. Denk hierbij aan het soort alarm en de grootte van de locatie. Om een prijs op maat te kunnen maken, kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om alle wensen door te nemen. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van uw situatie en kunnen wij op basis daarvan een prijs op maat maken.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden en voordelen van een stilalarm. Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat uw pand voorzien is van de beste inbraakbeveiliging.