Inbraakwerende rolluiken laten plaatsen? Dan bent u bij Hout Beveiligingstechniek aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij dé specialist op het gebied van beveiliging voor woningen, winkelpanden en kantoorgebouwen. Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor meer informatie.

Wat zijn inbraakwerende rolluiken precies?

Een inbraakwerende rolluik is een rolluik die ervoor zorgt dat, wanneer er wordt ingebroken, dit proces wordt vertraagd. Veel mensen vragen zich dan ook af of het rolluik zelf volledig inbraakwerend is. Het antwoord op deze vraag is nee. Het rolluik zorgt er als het ware voor dat de inbreker wordt afgeschrikt. Daarnaast is het rolluik moeilijk omhoog te drukken wat zorgt voor een inbraakwerend effect.

Inbraakwerende rolluik prijzen

De prijzen voor inbraakwerende rolluiken zijn per project verschillend. Dit hangt natuurlijk volledig af van de wens. Moet het hele pand voorzien worden van rolluiken of alleen de benedenverdieping. Om hoeveel ramen gaat het en wat zijn de afmetingen? Die zijn allerlei factoren die de prijs bepalen. Om een prijs op maat te kunnen maken, kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw situatie en kunnen wij de kosten nauwkeuriger bepalen.

Neem contact op

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u zichzelf veiliger voelen in uw woningen? Of uw winkelpand of kantoorgebouw voorzien van extra beveiliging? Neem dan gerust eens contact met ons op, zodat alle voorwaarden en vereisten voor inbraakbeveiliging kunnen worden doorgenomen.