Inbraakbeveiliging voor je bedrijf nodig? Hout Inbraakbeveiliging is dé expert op gebied van beveiliging voor zowel particulieren als bedrijven. Neem dan ook gerust  contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Waarom inbraakbeveiliging voor je bedrijf?

Inbraken in woningen en bedrijfspanden zijn al jaren een groot probleem. Het is helaas lastig tegen te gaan, maar je kunt je bedrijf er wel tegen beveiligen. Wist u dat zo’n 80% van alle inbraken worden gedaan door een zogeheten gelegenheidsinbreker? Dit is een persoon die gebruik maakt van domme fouten of losliggende voorwerpen om in te breken. Denk hierbij aan een raam of deur die per ongeluk nog openstaat. Hier ligt natuurlijk al een grote kans om dit soort ”fouten” te voorkomen. Verder is het belangrijk dat u goed nadenkt over het verder beveiligen van uw bedrijfspand. Wanneer je gebruik maakt van camerabeveiliging wordt de inbreker al direct afgeschrikt. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een alarminstallatie te laten installeren, zodat, mocht een inbreker toch iets proberen, er direct een alarm afgaat.

Wat kost een inbraakbeveiligingsplan voor je onderneming?

De kosten voor een inbraakbeveiligingsplan voor je onderneming zijn per project verschillend. De kosten hangen van een aantal factoren af. Denk hierbij aan de keuzen voor alleen camerabeveiliging of ook een alarminstallatie. En hoeveel camera’s moeten er worden opgehangen? Kortom, voor een prijs op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte.

Neem contact op

Meer informatie ontvangen?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het beveiligen van uw bedrijf tegen inbraak? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.