Crowd control is ideaal voor evenementen, concerten en andere grote activiteiten waar veel mensen op afkomen. Voor de vergunning is vaak een veiligheidsplan een vereiste. Crowd management is een belangrijke toevoeging op uw veiligheidsplan. Wilt u meer informatie over hoe Hout Inbraakbeveiliging hierin kan voorzien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wanneer crowd control?

Zoals eerder benoemd is crowd control belangrijk bij het organiseren van evenementen, concerten en festivals. Als hier een vergunning voor verstrekt moet worden, eisen gemeentes altijd een veiligheidsplan. Bij grote evenementen waar veel mensen op af komen, kunnen er dus een hoop incidenten en calamiteiten  ontstaan. Zonder crowd management is het dus lastig om deze in

Veiligheid is belangrijk

Wanneer u grote groepen wilt controleren, is het belangrijk dat de veiligheid goed gewaarborgd blijft voor de bezoekers. Daarom is het belangrijk dat u het crowd management in goede banen laat leiden. Hout Inbraakbeveiliging is al jarenlang specialist in het beveiligen van kleine gebouwen tot crowd management.

Neem contact op

Crowd control: vrijblijvende offerte

Wilt u een plan opstellen om het evenement te voorzien van crowd control? Dan is Hout Inbraakbeveiliging uw partner. Neem vrijblijvend eens contact met ons op om alle voorwaarden door te nemen.